Hart Aircross Neoprene Wader groen waadpak M44-m45
ACTIEPRIJS !!
De Aircross Neoprene Wader van HART is een prijsvriendelijk waadpak die elke visser kan waarderen. De Aircross neoprene wader is gemaakt van 4,5mm dik neopreen en is uitgevoerd met een pvc laars. Kortom de ideale wader voor elke visser.

HART

HART werd geboren uit een groep vissers die begonnen te dromen van het maken van hun eigen aas, die geen genoegen wilden nemen met wat al bestond, maar besloten al hun inspanningen te doen om te doen wat ze zich hadden voorgesteld. Die innovatieve geest, die "rebellie" volgt achter elke nieuwe ontwikkeling.

Momenteel heeft HART een internationaal team van professionals die de producten zoeken, uitvinden en ontwerpen waarmee zij als vissers willen vissen. Een hecht netwerk van samenwerking tussen echte "verslaafden" aan vissen, dat is de ziel van het merk en stelt HART in staat om te blijven innoveren en de beste visuitrusting te ontwikkelen. HART betekent passie, het betekent het hart in elk project steken. Het is een manier om vissen en het leven te begrijpen ... Dat is waarom alle teamleden hetzelfde gevoel hebben: TROTS. De trots deel uit te maken van HART.

ARTIKELGEGEVENS

Referentie: VHACT4445
Geschikt voor: -
Merk: HART
Kleur: Groen
Materiaal: NEOPREEN
Categorie: Accessoires
  • gratis verzending Gratis verzending
  • site.veilig_betaling Veilig betalen
  • garantie Garantie
  • site.retournere Retourneren

Mis onze promoties niet

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Meer dan 10.000 tevreden klanten

  • Deskundig en Persoonlijk advies
  • Beste service in BelgiĆ«
  • Breed en diep assortiment

Houd mij op de hoogte

Hart Aircross Neoprene Wader groen waadpak M44-m45

Hart Aircross Neoprene Wader groen waadpak M44-m45

Ik wens een mail of SMS te ontvangen als dit product terug in stock komt