Hart Wading Boots Pro 25S zwart - rood waadpak M44-m45
ACTIEPRIJS !!
De Wading Boots Pro 25S van HART zijn lichtgewicht waadlaarzen, speciaal ontworpen om te spinnen. Gemaakt in een combinatie van synthetisch leer en zeer sterk nylon gaas. EVA-middenzool voor meer demping tijdens het lopen. Gestructureerde zool met rubberen noppen en vaste metalen spikes (inbegrepen).

HART

HART werd geboren uit een groep vissers die begonnen te dromen van het maken van hun eigen aas, die geen genoegen wilden nemen met wat al bestond, maar besloten al hun inspanningen te doen om te doen wat ze zich hadden voorgesteld. Die innovatieve geest, die "rebellie" volgt achter elke nieuwe ontwikkeling.

Momenteel heeft HART een internationaal team van professionals die de producten zoeken, uitvinden en ontwerpen waarmee zij als vissers willen vissen. Een hecht netwerk van samenwerking tussen echte "verslaafden" aan vissen, dat is de ziel van het merk en stelt HART in staat om te blijven innoveren en de beste visuitrusting te ontwikkelen. HART betekent passie, het betekent het hart in elk project steken. Het is een manier om vissen en het leven te begrijpen ... Dat is waarom alle teamleden hetzelfde gevoel hebben: TROTS. De trots deel uit te maken van HART.

ARTIKELGEGEVENS

Referentie: VH25SPB4445
Geschikt voor: -
Merk: HART
Kleur: Zwart - rood
Materiaal: LEER - NYLON
Categorie: Accessoires
  • gratis verzending Gratis verzending
  • site.veilig_betaling Veilig betalen
  • garantie Garantie
  • site.retournere Retourneren

Mis onze promoties niet

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Meer dan 10.000 tevreden klanten

  • Deskundig en Persoonlijk advies
  • Beste service in BelgiĆ«
  • Breed en diep assortiment

Houd mij op de hoogte

Hart Wading Boots Pro 25S zwart - rood waadpak M44-m45

Hart Wading Boots Pro 25S zwart - rood waadpak M44-m45

Ik wens een mail of SMS te ontvangen als dit product terug in stock komt