Hart Wading Spinning 25S zwart - rood waadpak X-large
ACTIEPRIJS !!
De Wading Spinning 25S van HART is speciaal ontwikkeld voor het vissen op zout water. Het bevat borstzakken met YKK-ritsen (Let op; geen waterdichte zak) en verstelbare elastische bretellen. Het heeft een riem om de middel om je waadbroek goed vast te houden. Hoge dichtheid neopreen sokken met een rubberen versterking op de hiel en de pees om slijtage van de schoen te voorkomen. Voorzien van ringen om accessoires op te hangen. Deze wading in combinatie met de Bota shoes van HART is het ultieme pak! Verkrijgbaar in verschillende maten.

HART

HART werd geboren uit een groep vissers die begonnen te dromen van het maken van hun eigen aas, die geen genoegen wilden nemen met wat al bestond, maar besloten al hun inspanningen te doen om te doen wat ze zich hadden voorgesteld. Die innovatieve geest, die "rebellie" volgt achter elke nieuwe ontwikkeling.

Momenteel heeft HART een internationaal team van professionals die de producten zoeken, uitvinden en ontwerpen waarmee zij als vissers willen vissen. Een hecht netwerk van samenwerking tussen echte "verslaafden" aan vissen, dat is de ziel van het merk en stelt HART in staat om te blijven innoveren en de beste visuitrusting te ontwikkelen. HART betekent passie, het betekent het hart in elk project steken. Het is een manier om vissen en het leven te begrijpen ... Dat is waarom alle teamleden hetzelfde gevoel hebben: TROTS. De trots deel uit te maken van HART.

ARTIKELGEGEVENS

Referentie: VH25SPXL
Geschikt voor: -
Merk: HART
Kleur: Zwart - rood
Materiaal: NYLON - NEOPREEN
Categorie: Accessoires
  • gratis verzending Gratis verzending
  • site.veilig_betaling Veilig betalen
  • garantie Garantie
  • site.retournere Retourneren

Mis onze promoties niet

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Meer dan 10.000 tevreden klanten

  • Deskundig en Persoonlijk advies
  • Beste service in BelgiĆ«
  • Breed en diep assortiment

Houd mij op de hoogte

Hart Wading Spinning 25S zwart - rood waadpak X-large

Hart Wading Spinning 25S zwart - rood waadpak X-large

Ik wens een mail of SMS te ontvangen als dit product terug in stock komt