Bezorgen en afhalen

Afbeeldingsresultaat voor DPD Afbeeldingsresultaat voor B-post levering

1) Kan ik voor een afhaling bij HET LOZE VISSERTJE kiezen?

Ja, dat kan. Tijdens de afhandeling van je bestelling kun je voor de optie ‘AFHALEN’ kiezen en dan vervallen de verzendkosten.

2) Kan ik voor een thuislevering kiezen?

Ook dat kan. Kies dan “AAN HUIS LEVERING”. Selecteer vervolgens “een levering op een adres naar keuze”. De verzendkosten worden automatisch berekend afhankelijk van je totaal aankoopbedrag.

3) Wanneer worden er kosten aangerekend voor aan huis levering?

Wanneer het aankoopbedrag lager is dan 50,00 euro worden er leveringskosten aangerekend van 8,00 euro (voor België & Nederland). Indien het aankoop bedrag hoger is dan 50,00 euro worden er geen transportkosten aangerekend. GRATIS LEVERING AAN HUIS.

4) Voor de Nederlandse Eilanden: daar is helaas een eilandentoeslag van 15 euro steeds van toepassing!

5) Voor het retourbeleid dien je contact op te nemen met de klantendienst!

6) Kan ik mijn bestelling laten leveren in andere landen dan België en Nederland?

Helaas is dit momenteel nog niet van toepassing.

7) Kan ik mijn verzendadres aanpassen nadat mijn bestelling geplaatst is?

Eenmaal je order geplaatst is, kun je dit helaas niet meer aanpassen. Indien je niet aanwezig bent bij thuislevering door de koerierdienst, wordt er een briefje achtergelaten in je brievenbus door de chauffeur. Of je kan een briefje op je deur hangen dat het pakket eventueel bij de buren kan geleverd worden.
(Het Loze Vissertje is niet verantwoordelijk voor de correcte aflevering!)

8) Wanneer is mijn bestelling klaar om af te halen of wanneer krijg ik ze thuis geleverd?

De meeste bestellingen worden op 48 à  62 uur  na bestelling al bij jou thuis geleverd! Als de artikelen beschikbaar zijn in ons magazijn en wij jouw bestelling goed hebben gekregen, dan komt jouw bestelling meestal na 2,5 werkdag al bij jou aan.
De levertijd van het pakket krijg je bevestigd per e-mail nadat je je bestelling hebt afgerond. Als er een artikel niet op voorraad is dan krijg je daar bericht over (zie “Artikel niet in voorraad”). als je kiest voor afhaling bij HET LOZE VISSERTJE, dan krijg je een e-mail zodra je pakje klaarstaat. Je hebt gekozen voor een thuislevering? dan kun je via de tracking module je pakketje volgen (enkel en alleen als we in bezit zijn van jouw e-mail adres). Zodra we het pakketje aan de koerier gegeven hebben, krijg je een e-mail over de status van je verzending.

9) Kan ik mijn aankoop retourneren?

Zie de rubriek “Retourneren en restitutie”.

10) Kost het geld om mijn bestelling te retourneren?

Neen & Ja, je kan je pakketje gratis terugsturen enkel indien HET LOZE VISSERTJE daarvoor de schriftelijke toestemming geeft. Gaat het om je volledige bestelling, dan storten we het volledige bedrag terug, behalve de eventuele verzendkosten die je betaalde voor een thuislevering onder 50 euro (behalve eilandentoeslagen). Wil je een of meer artikelen van je bestelling houden, dan storten we de betaalde kostprijs van de geretourneerde artikelen terug, behalve de eventuele verzendkosten die je betaalde voor een thuislevering onder 50 euro (behalve eilandentoeslagen). Heb je een artikel besteld tegen een bepaalde korting? Dan krijg je natuurlijk alleen het bedrag terug dat je betaald hebt. Indien je graag je bestelling wil terug sturen omdat je een miskoop hebt gedaan waarbij het product ongeopend is in de originele verpakking. Dan Kan je het product terug sturen naar onze winkel op jouw eigen kosten. Wij betalen het bedrag dan terug.

11) Hoe betaalt HET LOZE VISSERTJE een retour terug?

De klantendienst zal je daarover verder berichten en je rekeningnummer opvragen.

12) Hoe werkt een retourzending ?

Je moet de artikelen die je retour wilt sturen opnieuw verpakken in de originele verpakking. Vul het retourdocument in (verkregen via HET LOZE VISSERTJE klantendienst) en steek het bij de artikelen die je terugstuurt. Het label dat je terugvindt op het retourdocument moet je over het verzendlabel plakken. Daarna breng je je pakketje naar een Pickup Parcelshop om het te verzenden naar HET LOZE VISSERTJE. Kies uit het overzicht van de Pickup ParcelShops. Wanneer je pakketje afgeleverd is in Nederland, kan je retourneren via een Pickup Parcelshop in Nederland. Kies hier uit het overzicht van de Pickup ParcelShops.