Hart KOMBAT JS zilver - goud vismolen 3500
ACTIEPRIJS !!
De KOMBAT JS van HART is een krachtige en lichtgewicht molen die speciaal ontworpen is voor extreme spinning en jigging. De carrosserie is verzegeld en gebouwd in aluminium, de rotor ook in aluminium en met een ergonomisch ontwerp. De pick-up is extra dik ontworpen met een extra grote draadgeleider om zware gevechten te weerstaan. Het wordt aangedreven door 10 lagers, waarvan 9 roestvrijstalen kogels en een van infinity anti-reverse. Zowel de hoofdas als de kroonas zijn gebouwd in roestvrij staal en de interne tandwielen in marine brons. De hoofdas is versterkt om torsies bij gevechtsacties te elimineren. De spoel is op maat gemaakt en multi-geperforeerd om het gewicht te verminderen en een goede koeling van het remsysteem te garanderen tijdens gevechten. De slinger is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een ergonomische eva-knop.

HART

HART werd geboren uit een groep vissers die begonnen te dromen van het maken van hun eigen aas, die geen genoegen wilden nemen met wat al bestond, maar besloten al hun inspanningen te doen om te doen wat ze zich hadden voorgesteld. Die innovatieve geest, die "rebellie" volgt achter elke nieuwe ontwikkeling.

Momenteel heeft HART een internationaal team van professionals die de producten zoeken, uitvinden en ontwerpen waarmee zij als vissers willen vissen. Een hecht netwerk van samenwerking tussen echte "verslaafden" aan vissen, dat is de ziel van het merk en stelt HART in staat om te blijven innoveren en de beste visuitrusting te ontwikkelen. HART betekent passie, het betekent het hart in elk project steken. Het is een manier om vissen en het leven te begrijpen ... Dat is waarom alle teamleden hetzelfde gevoel hebben: TROTS. De trots deel uit te maken van HART.

ARTIKELGEGEVENS

Referentie: QHKJS35
Geschikt voor: Vissen op forel, paling, roofvis, witvis
Merk: HART
Kleur: Zilver - goud
Materiaal: ALUMINIUM - KUNSTOF
Categorie: Forelvissen
  • gratis verzending Gratis verzending
  • site.veilig_betaling Veilig betalen
  • garantie Garantie
  • site.retournere Retourneren

Mis onze promoties niet

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Meer dan 10.000 tevreden klanten

  • Deskundig en Persoonlijk advies
  • Beste service in België
  • Breed en diep assortiment

Houd mij op de hoogte

Hart KOMBAT JS zilver - goud vismolen 3500

Hart KOMBAT JS zilver - goud vismolen 3500

Ik wens een mail of SMS te ontvangen als dit product terug in stock komt