Hart ZEMTAX zwart - blauw vismolen 4000
ACTIEPRIJS !!
De ZEMTAX van HART is een innovatieve molen, gemaakt van ultralicht grafiet, speciaal ontworpen voor het spinnen. Verzegeld grafiet huis met een ergonomisch ontworpen rotor voor lichtheid en sterkte. Interne tandwieloverbrenging gemaakt van koudgesmeed aluminium voor hoge duurzaamheid, met micromodule kroon en rondsel voor verbeterde soepelheid en efficiëntie van de tandwielen. Superversterkte hoofdas om wendingen tijdens gevechten te vermijden, de zeer sterke spoel, aangepast in aluminium met multi-perforaties. Bewerkte aluminium handgreep naast de ergonomische EVA-gevechtsgreep. Extra dikke pick-up met geïntegreerde extra grote lijngeleider.

HART

HART werd geboren uit een groep vissers die begonnen te dromen van het maken van hun eigen aas, die geen genoegen wilden nemen met wat al bestond, maar besloten al hun inspanningen te doen om te doen wat ze zich hadden voorgesteld. Die innovatieve geest, die "rebellie" volgt achter elke nieuwe ontwikkeling.

Momenteel heeft HART een internationaal team van professionals die de producten zoeken, uitvinden en ontwerpen waarmee zij als vissers willen vissen. Een hecht netwerk van samenwerking tussen echte "verslaafden" aan vissen, dat is de ziel van het merk en stelt HART in staat om te blijven innoveren en de beste visuitrusting te ontwikkelen. HART betekent passie, het betekent het hart in elk project steken. Het is een manier om vissen en het leven te begrijpen ... Dat is waarom alle teamleden hetzelfde gevoel hebben: TROTS. De trots deel uit te maken van HART.

ARTIKELGEGEVENS

Referentie: QHZE40
Geschikt voor: Vissen op forel, paling, roofvis, witvis
Merk: HART
Kleur: Zwart - blauw
Materiaal: ALUMINIUM - KUNSTOF
Categorie: Forelvissen
  • gratis verzending Gratis verzending
  • site.veilig_betaling Veilig betalen
  • garantie Garantie
  • site.retournere Retourneren

Mis onze promoties niet

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Meer dan 10.000 tevreden klanten

  • Deskundig en Persoonlijk advies
  • Beste service in België
  • Breed en diep assortiment

Houd mij op de hoogte

Hart ZEMTAX zwart - blauw vismolen 4000

Hart ZEMTAX zwart - blauw vismolen 4000

Ik wens een mail of SMS te ontvangen als dit product terug in stock komt