vis

NIEUWE PRODUCTEN - WESTIN

Beste klanten, er zijn tal van nieuwe producten van WESTIN die vanaf 1 september 2020 leverbaar zijn. Wij geven jullie al de kans om deze in pre-order te reserveren! Je kan de nieuwe producten al inkijken op onze website. Wees er dus snel bij en geniet van deze fantastische nieuwe kunstazen, shads, kledij en tal van andere producten!

NIEUW IN ASSORTIMENT

Wij verzenden gratis in België vanaf 20€ aankoopbedrag, 25€ voor Nederland

Ons deskundig & ervaren team volgt de allernieuwste trends in het kader van hengelsport op de voet. Hierdoor kunnen wij elke week nieuwe producten aanbieden tegen de meest concurrentieel prijzen! Service troef!

In de kijker

Het Loze Vissertje heeft tallrijke hengelsportproducten die in de kijker, zijnde als promotie, eindereeks of interessant kunnen zijn om uw hobby nog beter te kunnen uitvoeren.

Team Loze Vissertje

HENGELSPORTZAAK HET LOZE VISSERTJE

Is de plaats voor elke beoefenaar van onze "favoriete hobby" de hengelsport. Met meer dan 1000m² aan hengelsport producten onderscheiden wij ons met een zeer uitgebreid assortiment stockproducten aan zeer scherpe prijzen.
Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak geven wij zeer deskundig advies en staat service na verkoop op de eerste plaats.

Kortom hengelsportzaak Het Loze Vissertje is the "PLACE TO BE" voor elke visser!

Wanneer is mijn bestelling klaar om af te halen of wanneer krijg ik ze thuis geleverd?

De meeste bestellingen worden tussen 24 à 62 uur  na bestelling al bij jou thuis geleverd! Als de artikelen beschikbaar zijn in ons magazijn en wij jouw bestelling goed hebben gekregen, dan komt jouw bestelling meestal na 2 weekdagen al bij jou aan.

Als u een bestelling plaatst op onze webshop wordt deze zo snel mogelijk ingepakt en op transport gebracht: Hierbij hebben wij de volgende procedures:

  • Een bestelling voor 11u00 s'morgens gaat dezelfde dag nog op transport op de volgende weekdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
  • Een bestelling na 11u00 s'morgens gaat de volgende dag op transport op de volgende weekdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
  • Een bestelling op een vrijdag na 11u00 gaat pas op transport op de eerst volgende weekdag = maandag.

De levertijd van het pakket krijg je bevestigd per e-mail nadat je je bestelling hebt afgerond. Als er een artikel niet op voorraad is dan krijg je daar bericht over (zie “Artikel niet in voorraad”). als je kiest voor afhaling bij HET LOZE VISSERTJE, dan krijg je een e-mail zodra je pakje klaarstaat.

Je hebt gekozen voor een thuislevering? dan kun je via de tracking module je pakketje volgen (enkel en alleen als we in bezit zijn van jouw e-mail adres). Zodra we het pakketje aan de koerier gegeven hebben, krijg je een e-mail over de status van je verzending.

vis

Mis onze promoties niet

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Meer dan 10.000 tevreden klanten

  • Deskundig en Persoonlijk advies
  • Beste service in België
  • Breed en diep assortiment