Leveren en afhalen van gekochte producten

Kan ik voor een afhaling bij HET LOZE VISSERTJE kiezen?

Ja, dat kan. Tijdens de afhandeling van je bestelling kun je voor de optie ‘AFHALEN’ kiezen en dan vervallen de verzendkosten.

Kan ik voor een thuislevering kiezen?

Ook dat kan. Kies dan “AAN HUIS LEVERING”. Selecteer vervolgens “een levering op een adres naar keuze”. De verzendkosten worden automatisch berekend afhankelijk van je totaal aankoopbedrag.

Wanneer worden er kosten aangerekend voor aan huis levering?

 • Wanneer het aankoopbedrag lager is dan 75,00 euro worden er leveringskosten aangerekend van 6,95 euro (voor België). Indien het aankoop bedrag hoger is dan 75,00 euro worden er geen transportkosten aangerekend. GRATIS LEVERING AAN HUIS.
 • Wanneer het aankoopbedrag lager is dan 75,00 euro worden er leveringskosten aangerekend van 6,95 euro (voor Nederland). Indien het aankoop bedrag hoger is dan 75,00 euro worden er geen transportkosten aangerekend. GRATIS LEVERING AAN HUIS.
 • Wanneer het aankoopbedrag lager is dan 75,00 euro worden er leveringskosten aangerekend van 9,95 euro (voor Frankrijk, Duitsland & Luxemburg). Indien het aankoop bedrag hoger is dan 75,00 euro worden er geen transportkosten aangerekend. GRATIS LEVERING AAN HUIS.
 • Voor de Nederlandse Eilanden: daar is helaas een eilandentoeslag van 15 euro steeds van toepassing!
 • Voor het retourbeleid dien je contact op te nemen met de klantendienst!
 • Tijdens Actiedagen (kortingsdagen) is het minimumbedrag per bestelling voor gratis transport €50,00 euro voor België, Nederland & andere Landen.

Kan ik mijn verzendadres aanpassen nadat mijn bestelling geplaatst is?

Eenmaal je order geplaatst is, kun je dit helaas niet meer aanpassen.

Indien je niet aanwezig bent bij thuislevering door de koerierdienst, wordt er een nota achtergelaten in je brievenbus door de chauffeur.

Wanneer is mijn bestelling klaar om af te halen of wanneer krijg ik ze thuis geleverd?

De meeste bestellingen worden tussen 24 à 62 uur  na bestelling al bij jou thuis geleverd! Als de artikelen beschikbaar zijn in ons magazijn en wij jouw bestelling goed hebben gekregen, dan komt jouw bestelling meestal na 2 weekdagen al bij jou aan.

Als u een bestelling plaatst op onze webshop wordt deze zo snel mogelijk ingepakt en op transport gebracht: Hierbij hebben wij de volgende procedures:

 • Een bestelling voor 11u00 s'morgens gaat dezelfde dag nog op transport op de volgende weekdagen: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
 • Een bestelling na 11u00 s'morgens gaat de volgende dag op transport op de volgende weekdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
 • Een bestelling op een vrijdag na 11u00 gaat pas op transport op de eerst volgende weekdag = dinsdag.

De levertijd van het pakket krijg je bevestigd per e-mail nadat je je bestelling hebt afgerond. Als er een artikel niet op voorraad is dan krijg je daar bericht over (zie “Artikel niet in voorraad”). als je kiest voor afhaling bij HET LOZE VISSERTJE, dan krijg je een e-mail zodra je pakje klaarstaat.

Je hebt gekozen voor een thuislevering? dan kun je via de tracking module je pakketje volgen (enkel en alleen als we in bezit zijn van jouw e-mail adres). Zodra we het pakketje aan de koerier gegeven hebben, krijg je een e-mail over de status van je verzending.

Mis onze promoties niet

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Meer dan 10.000 tevreden klanten

 • Deskundig en Persoonlijk advies
 • Beste service in BelgiĆ«
 • Breed en diep assortiment